العودة   سه‌کۆکانی شه‌قڵاوه‌ پۆست > ڕه‌خنه‌ و پێشنیار > ڕه‌خنه‌ و پێشنیار
التسجيل التعليمات قائمة الأعضاء التقويم البحث مشاركات اليوم اجعل جميع المنتديات مقروءة

ڕه‌خنه‌ و پێشنیار ڕه‌خنه‌ و پێشنیاره‌کانتان سایته‌که‌تان ده‌وله‌مه‌نتر ده‌کات

رد

أدوات الموضوع إبحث في الموضوع طرق مشاهدة الموضوع
قديم 02-01-2010, 01:27 PM   #1
Sherzad Sher
ئه‌ندام

Sherzad Sher is on a distinguished road
افتراضي نامه‌یه‌کی کراوه‌ بۆ به‌ڕێز قایمه‌قامی شه‌قڵاوه‌

بۆ به‌ڕێز قایمه‌قامی شه‌قڵاوه‌
سڵاوو ڕێزم
ئومێده‌وارم هه‌ر شادو و به‌خته‌وه‌ر و سه‌رکه‌وتووبن له‌ ژیان و کاره‌کانتاندا، بۆ جێبه‌جێکردنی ئه‌رکی پیرۆزی خزمه‌ت کردنی جه‌ماوه‌ری شه‌قڵاوه‌ی خۆشه‌ویست ...
من وه‌کو ڕۆژنامه‌نووسێکی سه‌ربه‌خۆ و شه‌قڵاوه‌ په‌روه‌رێک به‌ ئه‌رکی سه‌ر شانی خۆمی ده‌زانم ڕای خۆم به‌رامبه‌ر هه‌ڵوێستان له‌سه‌ر پچڕاندنی په‌یوه‌ندیتان له‌گه‌ڵ سایتی شه‌قڵاوه‌پۆست ده‌ڕببڕم ...
من نامه‌وێ بچمه‌ ناو وورده‌کاری ئه‌م ڕووداوه‌ و هۆی وه‌رگرتنی ئه‌م هه‌ڵوێسته‌ تونده‌تان! هیچ لایێکمان پێویستمان به‌وه‌ نیه‌... من ته‌نیا و زۆر به‌کورتی ده‌ڵێم، کاری وا خزمه‌تی‌ شه‌قڵاوه‌ ناکات و زیان به‌خشه‌ به‌ هه‌موومان، چونکه‌ مامه‌ڵه‌ کردن له‌گه‌ڵ میدیا نابێت بخرێته‌ قاڵبی ناحه‌زی و ڕازی بوونی یا نه‌بوونی تاکه‌ هاوڵاتیه‌ک یاخود کارمه‌ندێک، بگره‌ هه‌تا حیزبێک یا کۆمه‌ڵێک خه‌ڵکیش که‌ به‌ چاوێکی تر ده‌ڕواننه‌ کارو کرده‌وه‌و ڕوداوو هه‌ڵوێست و هتد...
هه‌ر یه‌کێک له‌ ئێمه‌ له‌ بواری خۆیدا یا له‌ سه‌نگه‌رێکدا هه‌وڵ ئه‌ده‌ین به‌ شێوه‌یه‌ک خزمه‌ت بکه‌ین و مه‌رجیش نیه‌ هه‌ر هه‌موومان له‌ کاره کانماندا وه‌کو یه‌ک بیر بکه‌ینه‌وه‌ و بیروبۆچوونمان وه‌کو یه‌ک بێت...!؟؟ ئه‌گه‌ر وای لێ بێت، بڕوا بکه‌ هیچ کارێک به‌ ڕێکوپێکی جێبه‌جێ ناکرێت...!!!
ئه‌زموونی خه‌باتی گه‌لان زۆر ده‌وڵه‌مه‌نده‌ و پڕه‌ له‌ نموونه‌ی ڕیگه‌ نه‌دان به‌ ئاشکراکردنی هه‌ڵه‌ و سه‌لماندوویه‌تی و زۆر به‌ ڕوونی پیشان ئه‌دات که‌ له‌ داهاتوودا باجه‌که‌ی زۆر زیاتر ده‌بێت!
به‌ ڕای من - ڕای جیاواز و ڕه‌خنه‌ گرتن و پێشنیار کردن و گفتوگۆ کردن و گوێ له‌یه‌ک گرتن سه‌رچاوه‌ی ده‌ست نیشانکردنی کۆسپ و ته‌گه‌ره‌و هه‌ڵه‌و سه‌رپێچی کردن له‌ یاسان و تاکه‌ ڕێگایه‌کن بۆ چاره‌سه‌ر کردنی گشت گیروگرفتێک‌ و هانده‌رێکن‌ بۆ به‌ره‌و پێشه‌وه‌چوون...
بۆیه‌ من وه‌کو سه‌رپه‌رشتیاری سایتی شه‌قڵاوه‌ دۆت کۆم داوات لێ ده‌که‌م ئه‌م هه‌ڵوێسته‌تان هه‌ڵوه‌شێننه‌وه‌ و له‌ جیاتی ئه‌وه،‌ ده‌ست درێژ بکه‌ن بۆ یه‌کتری و یارمه‌تی یه‌کتر بده‌ن، نه‌ک پاڵ به‌یه‌کتر بنێن به‌ره‌و هه‌ڵدێرو شکه‌ستی، تاوه‌کو به‌ چاکترین شێوه‌ بتوانن کاره‌کانتان ئه‌نجام بده‌ن...
ووشه‌یه‌کی تریش - که‌سمان تێدا نیه‌ هه‌ڵه‌ نه‌کات و تووشی حاڵه‌تی وا نه‌بووبێت که‌ پێویستی به‌ یارمه‌تی دانه‌... ده‌با هه‌ر هه‌موومان ڕه‌خنه‌ بگرین و هه‌ڵه‌کان ده‌ستنیشان که‌ین بۆ بنیات نان، نه‌ک بۆ تێکدان !!؟؟ ده‌با هه‌وڵ و تێکۆشانمان یه‌کخه‌ین بۆ خزمه‌تی شه‌قڵاوه‌و خه‌ڵکی شه‌قڵاوه‌ی به‌ڕێزو ئازیز ... ئیتر هه‌ر شاد بن!

براتان / شێرزاد شێر
سه‌رپه‌رشتیاری سایتی شه‌قڵاوه‌ دۆت کۆم

التعديل الأخير تم بواسطة : Sherzad Sher بتاريخ 02-01-2010 الساعة 11:55 PM.
Sherzad Sher غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-01-2010, 04:30 PM   #2
safen11
ئه‌ندامی كارا

safen11 is on a distinguished road

نامه‌يه‌كی پڕ له‌ مانا ئامۆژگاريه‌كانيش زۆر ته‌واون ئه‌گه‌ر قايمقام په‌يره‌وی بكات
safen11 غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
رد

إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم
طرق مشاهدة الموضوع